Spiro 20 - to nejlepší kolem 20 000 Kč

Housefit Spiro 20 iRun je model střední řady běžeckých pásů určený pro domácí kondiční trénink začátečníků i pokročilejších sportovců. Kromě kvalitní mechaniky, povedeného designu a robustní konstrukce nabízí pás i moderní elektroniku s možností propojení s tabletem přes Bluetooth a využití tréninkových aplikací. Díky své robustní rámové konstrukci Housefit Spiro 20 iRun zaručuje dlouhou životnost stroje i při pravidelném běhání.

Housefit Spiro 20 iRun se vyznačuje maximálním výkonem 3,3 kW, elektronicky nastavenou rychlostí od 0 - 16 km/h a možností simulace běhu v terénu díky elektronicky nastavitelnému sklonu až 15 %. Průběh tréninku můžete sledovat na na velkém 7" podsvíceným LCD displeji s řadou programů.

 

Hlavní výhody

  • Komfortní odpružení – došlapová deska uložená na pružných segmentech zaručuje šetrnost k vašim kloubům a zádům
  • Elektronické nastavení sklonu – simulace běhu v terénu díky možnosti elektronického nadstavení sklonu od 0 do 15%
  • Prostorná běžecká plocha – pás poskytuje na svou třídu nadstandardní běžeckou plochu o rozměrech 46 x 135 cm
  • Možnost složení a přesunu – díky možnosti sklopení do vertikální polohy a integrovaným kolečkům lze pás po docvičení snadno uložit
  • Kvalitní motor s vysokým výkonem – motor s výkonem 3,3 kW zaručuje dlouhou životnost a možnost chůze i těžších osob
  • Kvalitní mechanické zpracování – robustní rámová konstrukce a kvalitní zpracování trenažéru zaručuje dlouhodobě bezproblémové užívání stroje.
  • Možnost připojení MP3 a zabudované reproduktory – pro poslech hudby
  • Možnost připojení tréninkové aplikace iConcole+ ZDARMA! – zcela zdarma můžete stáhnout do vašeho tabletu, či chytrého telefonu tréninkovou aplikaci iConsole+, kterou můžete využívat pro zpestření vašich tréninků!

 


Trenažer Housefit Spiro 20 disponuje maximální nosností 135 kg a transportními kolečky pro snadný přesun trenažeru. Napájení je zajištěno síťovou přípojkou na 220 V. Rozměry stroje jsou (d x š x v) 171 cm x 76 cm x 137 cm a hmotnost stroje činí 85 kg.

Tréninkový počítač

Přehledný podsvícený LCD displej zobrazuje čas, rychlost, vzdálenost, kalorie, sklon a puls. Obsahuje 12 přednastavitelných programů a 2 HRC programy, které se řídí dle vaší tepové frekvence. Tepová frekvence je měřena pomocí senzorů na madlech nebo pomocí hrudního pásu (není součástí balení).

V minulých měsících jsme pro našeho zákazníka sestavili tento oblíbený a spolehlivý běžecký trenažer Housefit Spiro 20. Tento model se řadí k nejoblíbenějším, protože za cenu kolem 20 000 Kč nabízí parametry, které osloví i středně náročného zákazníka. Na sestavený trenažer se můžete podívat v následující fotogalerii.