Představujeme novinky od firmy NordicTrack

Fitness sezóna pomalu startuje, a proto bychom Vás rádi informovali o novinkách z našeho sortimentu. V první části se zaměříme na produkty značky NordicTrack.

Eliptický trenažery

Eliptický trenažér NordicTrack C9.9

Crossový trenažér do domácího prostředí. Aplikace iFIT (připojení přes Bluetooth), MP3 připojení, zabudované reproduktory a ventilátor, 7" grafický dotykový displej, 11kg setrvačník. Držák na lahev + držák na tablet, transportní kolečka, vyrovnávače nerovností.

Nosnost 159kg, hmotnost 110kg

Cena: 39 790 Kč

Více o modelu

 
 

Freestrider NordicTrack FS14i

Multifunkční trenažér do domácího prostředí. Aplikace iFIT integrovaná v PC, duální Bluetooth® reproduktory a ventilátor, nastavení délky kroku, 14" barevný dotykový displej, 9 kg setrvačník. Držák na lahev, transportní kolečka, vyrovnávače nerovností.

Nosnost 170 kg, hmotnost 130 kg.

Cena: 69 790 Kč

Více o modelu

 

 
 

Cyklotrenažery

Cyklotrenažér NordicTrack Studio 10"

Cyklotrenažér do domácího i lehce komerčního prostředí. Aplikace iFIT (součást programové nabídky), dotykový displej 10", elektronická regulace odporu a sklonu, transportní kolečka, vyrovnávače nerovností.

Nosnost 150 kg, hmotnost 87 kg.

Cena: 54 790 Kč

Více o modelu

 
 

Cyklotrenažér NordicTrack Commercial S15i

Cyklotrenažér do domácího i lehce komerčního prostředí. Aplikace iFIT (součást programové nabídky), dotykový displej 14", elektronická regulace odporu a sklonu, transportní kolečka, vyrovnávače nerovností. Tento jedinečný trenažer, díky jeho parametrům, lze využít i v menších komerčních prostorách, jako jsou klubová fitness, hotely či welness.

Nosnost 159 kg, hmotnost 91 kg.

Cena: 63 790 Kč

Více o modelu

 
 

Cyklotrenažér NordicTrack Studio 22"

Cyklotrenažér do domácího i lehce komerčního prostředí. Aplikace iFIT (součást programové nabídky), dotykový displej 22", elektronická regulace odporu a sklonu, transportní kolečka, vyrovnávače nerovností.

Nosnost 150 kg, hmotnost 93 kg.

Cena: 69 790 Kč

Více o modelu

  
 
 

Veslařský trenažer

Veslařský trenažér NordicTrack RX800

Veslařský trenažér do domácího prostředí. MP3 připojení, reproduktory, LCD displej, manuální regulace odporu, vzduchová brzda, transportní kolečka, možnost složení.

Nosnost 130 kg, hmotnost 41 kg.

Cena: 21 790 Kč

Více o modelu